Diensten

Het is ons een voorrecht onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We weten dat vertrouwen alleen met daden wordt verdiend en wij wijden ons elke dag aan het vervullen van onze dienstbaarheidsbelofte.

SERVICE

Onze installaties zijn ontworpen met het oog op maximale winst voor onze klanten en een installatie is alleen productief wanneer deze operationeel is. Onze belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat onderhoud snel wordt uitgevoerd en reserveonderdelen zonder vertraging worden geleverd.

RESERVEONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om snelle levering te garanderen, hebben we de meeste onderdelen voor onze installaties op voorraad. We garanderen de beschikbaarheid van reserveonderdelen gedurende een periode van 10 jaar na levering van de installatie. Indien nodig brengen we wijzigingen aan in reserveonderdelen.

INSTALLATIEVERHUUR

Onze dienst voor installatieverhuur kan u helpen wanneer u tijdelijk een installatie nodig hebt. Onze verhuurdienst kan u ook helpen wanneer u nog wacht op de levering van uw eigen installatie of wanneer uw installatie in onderhoud is.

ONTWERP- EN TECHNISCHE DIENST

Al onze installaties zijn modulair en kunnen schaalbaar worden afgestemd op wisselende behoeften en gebruiksvereisten. Onze technische dienst helpt onze klanten altijd om de beste oplossing voor hun behoeften te vinden.

GEÏNTERESSEERD?

We staan altijd voor u klaar met meer informatie over onze producten, diensten en innovaties.
Neem per e-mail of telefonisch contact op met onze klantenservice.

Admin Login