Bedrijf

Geomachine is ontworpen voor de meest uitdagende omstandigheden ter wereld. Aangezien hij zelfs kan boren in de bodem die gevormd is tijdens de ijstijd, durven wij te beloven dat hij overal kan worden ingezet.

ACTIVITEITEN WORDEN GELEID DOOR ONZE WAARDEN

GEOMACHINE OY

Geomachine is in 1984 opgericht om boorinstallaties te leveren voor geotechnische onderzoeken, de prospectie van ertsen en het boren van putten. Het innovatieve product- en dienstenassortiment omvat ook dataloggingsoftware, apparatuur voor vinproeven en een elektrisch aangedreven boorinstallatie.

De multifunctionele boorinstallaties van Geomachine zijn ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden. Met andere woorden, voor meerlagige bodems die in de ijstijd zijn gevormd. De uitgebreide diensten die het bedrijf levert, dekken alles van installatieontwerpen tot het beheer van after-sales, d.w.z. gebruikerstrainingen, installatieonderhoud en reparaties.

Geomachine is sterk aanwezig op de binnenlandse markt in Finland en in Zweden, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten. Meer dan 700 boorinstallaties zijn geleverd in ruim tien landen. Grote investeringen om nieuwe markten te veroveren zijn de volgende stap. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners op nieuwe gebieden.

ONDERDEEL VAN EEN GROTERE GROEP

Geomachine is onderdeel van de Tampereen Konepajat Oy Group. De groep heeft meer dan 230 professionals in dienst in tien productiefaciliteiten in heel Finland en heeft een omzet van ongeveer 43 miljoen euro.

GECERTIFICEERDE KWALITEIT

Kwaliteit is een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie van Tampereen Konepajat Oy en zijn filialen. De activiteiten van Geomachine worden ook bepaald door internationale kwaliteitsnormen, waardoor wij onze klanten gegarandeerd hoogwaardige producten kunnen leveren – zo veilig en milieuvriendelijk als mogelijk.

DIE GESCHÄFTSTÄTIGKEIT WIRD VON UNSEREN WERTEN GELEITET

Die technische und funktionale Überlegenheit unserer Geräte, der schnellste und zuverlässigste Service auf dem Markt sowie die ständige Verbesserung unserer Produkte sind die Grundlage der Tätigkeit von Geomachine. Wir verpflichten uns, unser Werteversprechen in unserem Geschäftsbetrieb jeden Tag zu erfüllen.

ACTIVITEITEN WORDEN GELEID DOOR ONZE WAARDEN

De activiteiten van Geomachine zijn gebaseerd op de technische en functionele superioriteit van onze installaties, staan borg voor de snelste en meest betrouwbare service op de markt en bieden continue productontwikkeling. We streven elk dag tijdens al onze activiteiten naar naleving van al onze waarden.

WE MAKEN ALLEEN PRODUCTIEVE INSTALLATIES

De belangrijkste waarde van Geomachine is machines te ontwerpen en bouwen die omzet opleveren voor de klant. Omzet is afhankelijk van het vermogen van een machine om betrouwbaar te functioneren onder alle typen omstandigheden. Door niet-noodzakelijke stilstand te vermijden kunnen de activiteiten van de klant productief worden voortgezet.

BETROUWBARE SERVICE

Geomachine biedt betrouwbare service. Ongeacht de situatie, onze reserveonderdelen zijn snel leverbaar en reparaties worden zonder vertraging uitgevoerd. We weten dat we het vertrouwen van onze klanten alleen kunnen winnen door alles in de praktijk meteen goed te doen. Daarom willen we elke dag succesvol zijn.

ONZE INSTALLATIES ZIJN ONTWORPEN VOOR MULTIFUNCTIONEEL GEBRUIK

De boorinstallaties van Geomachine zijn veelzijdig, wat de winstgevendheid voor de klant vergroot. De installaties zijn ontworpen en gebouwd als modules. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden geconfigureerd op grond van de wisselende behoeften van de klant.

CONTINUE ONTWIKKELING

Geomachine wil de manier waarop dingen worden gedaan verbeteren. We zijn een actieve deelnemer aan gesprekken en willen invloed hebben op praktijken die vormgeven aan de toekomst van geotechnisch, geologisch en geothermisch boren. We ontwikkelen onszelf elke dag en willen aan de frontlijn staan bij de levering van technologische innovaties aan onze klanten.

Admin Login